Caută

Livrare și returnare

Termeni și condiții de livrare și returnare:

Întreg sortimentul de bucate și băuturi oferite de către Esushi pot fi achitate cu ajutorul cardurilor bancare VISA, MasterCard. Plățile se fac printr-o conexiune securizată a băncii Moldova-Agroindbank

Plățile prin cardurile bancare, se fac în lei moldovenești (MDL) conform cursului bancar în ziua transferului, fără alte plăți suplimentare.

În cazul în care se solicită returnarea valorii produselor din motive întemeiate, pentru necorespundere, returnarea transferului va fi efectuat în decurs de trei zile lucătoare pe contul de card de pe care a fost inițializată tranzacția, sau achitarea cash. Pentru care se va solicita dovada achitarii și cererea în scris a solicitantuui la emailul [email protected]

Primirea comenzii:

•Specificați preventiv actele suplimentare de care aveți nevoie (pentru persoanele juridice).

•La primirea comenzii, verificați aspectul produsului.

•Cantitatea și sortimentul o puteți verifica, conform bonului primit.

•Asigurați-vă că ați primit bonul fiscal.

•Pentru sugestii sau neclarități vă rugăm să contactați serviciul relații cu clienții: [email protected] sau scrieți-ne un mesaj privat pe pagina oficială a companiei https://www.facebook.com/esushi.md/

TERMENI DE PLATĂ

În cazul plasării unei comenzi, Utilizatorul poate plăti serviciile în următoarele moduri:

Plătește comanda după primire de către Furnizor în numerar sau în alte moduri oferite de compania Esushi imediat după primirea comenzii.

Plata online pe site cu un card de credit VISA / MasterCard folosind sistemul de plată al partenerului bancar S.A. „Moldova Agroindbank”. Suma de retragere este costul bunurilor și serviciilor de livrare. Posibilitatea plății online cu card de credit este disponibilă numai pentru utilizatorii înregistrați în secțiunea autorizată a site-ului. După înregistrarea comenzii, alegerea unei plăți online, Utilizatorul va merge la pagina de plată securizată S.A. „MoldovaAgroIndBank” ecomm.maib.md, unde va trebui să introducă datele cardului bancar.

S.A. MoldovaAgroIndBank protejează și prelucrează datele cardurilor bancare ale utilizatorilor în conformitate cu standardul PCI DSS. Informațiile sunt transmise portalului de plăți folosind tehnologia de criptare SSL. Transferul de date ulterioare se realizează prin intermediul rețelelor bancare închise, care au cel mai înalt nivel de fiabilitate. S.A. MoldovaAgroIndBank nu transferă datele cardului de utilizator. Pentru a autentifica titularul unei carduri suplimentare, utilizați protocolul 3D Secure. Dacă Banca Utilizatorului acceptă această tehnologie, Utilizatorul va fi trimis pe serverul băncii pentru identificarea suplimentară. Utilizatorul poate găsi informații despre regulile și metodele de identificare suplimentare în Banca emitentă a cardului.

Toate tranzacțiile cu cardul de plată sunt efectuate în conformitate cu cerințele VISA International, MasterCard și alte sisteme de plată. La transmiterea informațiilor, tehnologiile speciale sunt utilizate pentru a asigura securitatea plăților prin carduri de Internet, prelucrarea datelor se realizează pe un server securizat de înaltă tehnologie al companiei de procesare.

Utilizatorul confirmă că nu va folosi Serviciile în scopuri ilegale, frauduloase și nu va permite acest lucru către terți. Când folosiți serviciile, Utilizatorul garantează că va respecta legislația Republicii Moldova.