Regulament de participare

Regulament de participare la tombolă

Cu Esushi mergi la mare la doar 800 lei!

1.Organizarea Tombolei
1.1.Promoția este organizată de rețeaua de restaurante Esushi – e pentru tine! Perioada 20 iulie – 31 august. La această promoție participă toți oaspeții restaurantelor Esushi care au obținut în urma odihnei din restaurant sau au beneficiat de serviciul livrare, și dețin o notă de plată în valoare de 800 de lei și mai mult și au înregistrat codul de participare din bonul de plată primit, pe pagina promoției www.esushi.vip

  1. Modul de desfășurare a promoției:
    2.1 Extragerea va avea loc în restaurantul Esushi Centru, pe str.Sfatul Țării 14/1, vezi harta

2.2. Premiul
Drept premiu pentru câștigătorul tombolei va fi una din destinațiile prezentate pe www.esushi.vacations Grecia sau Dubai. Câștigătorul va fi în drept să își selecteze destinația după preferință.

3.0.Condițiile participării la tombolă
3.1. Pentru a participa, este necesar să te odihnești  în restaurantele Esushi sau să faci comandă de bucate cu livrare,  și să înregistrezi numărul din bonul de plată pe pagina promoției  www.esushi.vacations

3.2 Nu participă la tombolă rudele personalului implicat în tombola, de gradul I, II si III. Personalul restaurantului și personalul din retea din toate categoriile și subdiviziunile, nu are dreptul sa participle la tombolă.

3.3 Administratorii sunt obligați să informeze oaspeții despre condițiile de participare la tombolă. Să explice care note de plată participă sau nu la tombolă și cum pot fi efectuate înregistrările.

..4. Tragerea la sorți și acordarea premiului
4.1 În urma înregistrării fiecărui participant, datele inscrise vor fi stocate de către departamentul de marketing, ulterior codurile vor fi alese aleatoriu prin soft automat Random (generare aleatorie a codurilor). Procesul de pregătire, selectare și generare a codului câștigătorului va fi proiectat live pentru toți prezenți la extragere, tot procesul va fi monitorizat de participanți și va fi 100% transparent

4.2 Codul generat, va fi verificat – persoana care a înregistrat acest cod, cu datele integrale, apoi pe nr. de telefon a persoanei se execută un apel de verificare.

4.3 În posesia câștigului poate intra doar persoana prezentă la extragere în local și care prezintă nota de plată cu codul, participant,  înscris!

  1. Diverse
    5.1. Acest Regulament este disponibil în mod gratuit oricărui participant pe toată perioada promoției pe site-ul www.esushi.md și www.esushi.vacations
    5.2. Organizatorul își rezervă dreptul prelungirii campaniei promoționale, printr-un act adițional la prezentul Regulament, cu anunțarea pe site-ul www.esushi.vacations  a perioadei de prelungire precum și a condițiilor în care are loc continuarea acestuia.
    5.3. Participarea la aceasta promoție implică acceptarea prezentului Regulament.

5.4. Toate datele cu caracter personal, nu pot fi publicate pe nici o platformă.