Pașii de înscriere la Tombolă

Pașii de înscriere la Tombolă

Cum poți merge la Mare cu Esushi la doar 800 lei?

Cum să câştigi Vacanța:

  1. Vino cu prietenii și delectează-te în unul din Restaurantele Esushi sau comandă livrare oriunde te–ai afla în sumă de 800 lei și mai mult.Apoi înregistrează numărul conform exemplu 1 de pe bonul de plată pe pagina promoției  www.esushi.vacations confrom ex. 2 cu toate datele cerute.

Exemplu 1

 Exemplu 2

 

  1. Vei primi un sms cu invitație la marea extragere cu minim 4 zile înainte de ziua extragerii!

 

  1. Înregistrează-te la extragere completând formularul ca în ex. 3 , și nu uita cu cât mai multe cecuri vei avea cu atât mai multe șanse de câștig.

Exemplu 3

 

4.Prezintă-te la marea extragere din incinta restaurantului, urmărește generarea, prezintă cecul și confirmă câștigul – Mergi în vacanță!

Atenţie: Poți intra în posesia premiului doar dacă ai păstrat cecul cu codul câștigător și l-ai prezentat organizatorilor.

 

Extragerea premiilor:

Marea extragere va avea loc pe data de 3 septembrie :  în localul Esushi Centru str.Sfatul Țării 14/1

Extragerea Câștigătorului va avea loc în următorul mod: Participantii se vor prezenta la ora stabilită ( scris în sms) fără întârzieri. Procesul de selectare aleatorie și generarea codului va fi proiectat și cei prezenți vor urmări cu toții generarea codului și extragerea Câștigătorului.

După extragerea codului, va fi indentificat persoana ce este în posesia acestui cod, dacă are toate datele înregistrate, și spre care se va efectua un apel de validare a datelor.

Câștigătorul primește felicitările publice și panoul cu foaia de vacanță. Apoi în decurs de 3 zile lucrătoare va vizita agenția de turism pentru a procura împreună cu organiztaorul vacanța din destinația aleasă.

Esushi – e pentru tine!