АкцииСэт  #9 TAKO со скидкой -20%

» Mai Mult...

Мы объединили самые вкусные роллы в новый  сэт идеально подходящий для 4 человек, со скидкой -20%, всего 366 леев. Наслаждайтесь в ресторанах или с доставкой.

Приходите в рестораны или оформляйте заказ с доставкой по телефону 060579579 или онлайн на www.esushi.md
Предложение действительно до 31.07.19.

Сэтом можно пользоваться в сети ресторанов, или в любое место нахождения клиента с помощью службы доставки, или можно взять с собой из ресторанов (TO GO)
Скидка с #eCard и промо-акция -10% не применимы к этому набору и другим предложениям, которые уже содержат скидку.

» Mai Puțin...

 

Cэт #8 MITSU со скидкой -20%

» Mai Mult...


Esushi ближе к тебе, поэтому мы создали специальный сет “#8 Mitsu” из самых больших и вкусных суши!
Мы объединили вкусные роллы в новый совершенный сет для 4 персон по цене 285 леев, со -20% скидкой от первоначальной цены (357).

1) Green philadelphia – avocado, somon, cașcaval, castravete – 290g
2) Owara – somon, cașcaval, castravete, susan) – 270g
3) Ebi – crevetă, cremă de brânză, Somon, castravete – 290g

#eCard и акция to go -10% не действительная
Заказ можете сделать 060579579 или на сайте pe www.esushi.md
Акция действует с 03.07.19 до 31.07.19

» Mai Puțin...

 

 

#enew restaurant! 

Esushi, noul restaurant în scetorul centru!

» Mai Mult...

Ne dezvoltăm într-un ritm care tinde să țină pasul cu voi dragii noștri oaspeți! De această data am dori să vă oferim experiența mai accentuată de fine dining, de aceea restaurantul din sec. centru îmbină perfect un mix de restaurant clasic și cafenea cozy. Astfel, Esushi este mai aproape de tine, și te așteptăm în centrul capitalei, am creat acest loc special pentru a materializa ideea unei atmosfere informale și a unui interior de clasă premium, a unui nivel înalt de deservire și bucătărie – Esushi.

Suntem sunt gata să prezentăm Chișinăului noul nostru proiect ambițios – restaurantul japonez de fine dining cu două niveluri și două terase – Esushi.

Design-ul noului local a fost realizat de către Irina Greciuhina și Alina Moroz (Zen Design), care a creat proiectele a sute de restaurante din Moldova și din străinătate.

„Conceptul s-a format greu, ca și toate lucrurile bune din lume. Percepțiile europenilor, dar mai ales, ale moldovenilor în privința Japoniei și sushi nu au nici o legătură cu realitatea, mă gândeam atunci când avionul meu decola de pe pista aeroportului Haneda din Tokyo. Comparând vizitele în restaurantele cu bucătărie japoneză din Japonia și din Europa de Vest, am înțeles un lucru! Europenii, fără să știe aproape nimic despre Japonia, au creat un mit, care este susținut deja și de către japonezi. Acesta este ca un film despre producerea altui film. Dintre toate stereotipurile europene despre Japonia: cele 15 pietre din Ryoanji, nisipul, wabi-sabi, bambusul, Fuji, Hokusai, harakiri, ninja, mi s-a părut că nu este abordată tema mafiei japoneze Yakuza, unde o semnificație specială o au tatuajele. De aceea, noi le-am inclus în interior, obținând astfel cea de-a cincisprezecea piatră”, a spus Irina Greciuhina despre interior.

Esushi și-a pus sarcina de a obține artă japoneză autentică; aceasta este interpretarea noului restaurant. De fapt, funcția mitului este de a da formă haosului experienței umane.

 

Pentru realizarea conceptului au fost folosite amprente.

„Crearea amprentelor a fost un proces foarte laborios, deoarece trebuia să producem un model digital în baza schițelor noastre de autor ținând cont de configurația tuturor pereților, tavanului, cotiturilor și scărilor. Din fericire, echipa de lucru a făcut față provocării.”

 


Meniul restaurantului va conține hit-urile îndrăgite din meniul existent al Esushi – frigărui Yakito, roll-uri clasice din 10 bucăți dar și o mulțime de noutăți.

Meniul nou a fost creat de către un bucătar cu experiență de lucru într-un restaurant Michelin. Accentul în meniul nou este pus pe alimente sănătoase, produse din ingrediente proaspete. Noutățile includ – gama vegană – Roll Vegan, Thai Balance. Roll-urile cu topping-uri și salatele sunt prezente din abundență.


În ultimul timp, oamenii tot mai des stabilesc în restaurante întâlniri de afaceri, negocieri, vin să ia micul dejun sau gustarea de după amiază – restaurantul Esushi nu este destinat doar pentru cine cu mese rezervate din timp. Esushi este un local democratic, unde puteți veni de mai multe ori pe zi cu diferite scopuri.

Când se va încălzi timpul, la parter și etaj se vor descide 2 terase confortabile!

Rezervări, livrare sau comenzi TO GO nr. tel +37360579579 + 373 22 010101.

Program de lucru: 10.00 – 23.00.

» Mai Puțin...

 

 

Promoție –🔟% To Go! 

» Mai Mult...

Ia sushi și bucate Thai pentru tine și prieteni și obții – 10% reducere la comanda TO GO (la pachet).

Te provocăm să duci un mod de viață sănătos!
Tu te primbli pe jos iar noi îți garantăm -10% reducere la comanda TO GO.
Plasează comanda pe 🌐 www.esushi.md
sau la operator  060579579
🏂Vino într-o primblare după cele mai mari și gustoase sushi  Kiev 6/1.
Avem atmosferă de crăciun și -10% reducere pentru comanda ta, la pachet.

 

Ofertă valabilă zilnic, comanda o poți face online www.esushi.md sau la nr : 060 579 579

Ne găsești pe adresa str. Kiev 6/1,

#esushi #etogo #epentrutine

Promoție valabilă din 10.01 și până pe 10.10.19

» Mai Puțin...

 

#eподарок сертификат Inlove! 

» Mai Mult...

Удиви свою вторую половинку романтическим подарком! Подари сертификат Inlove стоимостью 300 леев.
Как?
1. Выбери сертификат из меню на сайте;

2. Добави позицию в корзину;

3. Оплати сертификат, затем свяжитесь с нами через личное сообщение на официальной странице Facebook или по телефону 060579579, чтобы получить электронный сертификат с уникальным кодом.
https://www.facebook.com/esushi.md
Желаем вам счастливых праздников!

 

» Mai Puțin...