Search

E Crăciun pentru mine și pentru tine!

 

Drag oaspete al restaurantului Esushi, te anunțăm cu drag, că începând cu 1 decembrie lansăm o campanie de caritate: “E Crăciun pentru mine și pentru tine!”. 

Durata căreia va fi între 1-20 decembrie.

În ajunul sărbătorilor de iarnă suntem plini de emoții ce ne inspiră să realizăm acte de caritate pentru cei care au parte de mai puțină afecțiune, dar atât de mult au nevoie de ea.

Astfel ne-am propus ca împreună cu dragii noștri oaspeți să realizăm campania ce va aduce multă căldură și un Crăciun fericit pentru fiecare. Astfel împreună vom colecta mici cadouri și vom identifica familii nevoiașe și un orfelinat cărora în ajun de Crăciun le vom oferi aceste cadouri și donații.

Creează împreună cu noi posibilitatea unei minuni în ajun de Crăciun, pe care o așteaptă atât de mult, acești copii.

Alege un cadou pe care ai dori să îl oferi unui mic suflețel și vino în restaurantele Esushi pentru a dona. Împreună devenim mai buni, oferind speranțe pentru o lume mai blândă, gata să le ofere siguranță și afecțiune necondiționată.

Start campanie 1 Decembrie 2022!

Cum participi și tu:

Procură componentele ce dorești să le donezi și le ambalează într-o  o cutie de cadou, îți sugerăm: rechizite, accesorii sau cărți și o surpriză dulce.

Le ambalați într-o cutie de cadou, și scrieti pe cutie pentru cine e pregătit cadoul:  de exemplu: fetiță vîrsta 3-4 ani,  sau Băiețel 5-6 ani!

Ambalarea și semnarea este necesară pentru a putea fi transportat cadoul intact și oferit conform conținutului.

Către cine vor merge cadourile:

Copii din orfelinat și familiile, sugerate de urmăritorii noștri pe rețele de socializare în perioada 20-23 decembrie printr-un mesaj direct:

https://www.instagram.com/esushi.md/?hl=en

https://www.facebook.com/esushi.md/

Pe data de 23 decembrie va fi anunțat orfelinatul și familiile, iar doritorii pot merge împreună cu managerii noștri pentru a putea împărți micile bucurii copiilor.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați: [email protected] sau 022010101